Baltazár Dezső Református Általános Iskola

April 25, 2021
hajós-alfréd-általános-iskola

Nagy hangsúlyt helyezünk a gyermekek lelki gondozására, nagymértékű személyes odafigyeléssel és szeretettel. Ez a családias légkör áthatja nevelő munkánk valamennyi területét. Intézményünk sajátosságai: 1-2. évfolyamon egész napos rendszerű oktatást biztosítunk. 3. évfolyamtól idegen nyelv tanulására van lehetősége a gyerekeknek. Számos szakkörön - dráma, rajz, ének-zene, sport, német, angol, informatika, néptánc - fejleszthetik képességeiket diákjaink. Jól felszerelt számítógépes szaktanterem - 18 multimédiás számítógép, struktúráit kábelezés, internet hozzáférés - várja az informatika iránt érdeklődőket. Évente sikeresen rendezünk tanulmányi kirándulásokat, táborokat, az alsó tagozatosoknak, erdei iskolát. Jól működő alapítványunk anyagilag is támogatja tanulóink táboroztatását. Fiatal, lendületes tantestületünk számos szabadidős programot szervez a gyerekek számára: szüreti bál, gyermeknapok, farsang, iskola hagyományőrző versenyek, diákunk önkormányzati programok. Iskolánkban mái hagyománnyá vált, és a szülők körében nagy sikert arat a leendő elsősök számára "Suliváró" néven szervezett iskola előkészítő programunk.

Baltazár dezső református általános iskola s iskola igazgatoja

Mert a pedagógus legnagyobb szuperképessége, hogy más gyermekét is szereti, és szeret vele lenni. Ezért lett tanár. Mert ezt a szupererőt megérezte, csiszolta és fejlesztette. Ezért lett egy hét alatt online iskola. Nem azért mert kötelező. Azért mert nekünk fontos. Igen a gyermek. A tied. Hiányzik. Visszavárjuk! Továbbiak

Hajdúböszörmény, Bocskai I. tér 10., Pf. 112 "Minden dolgotok szeretetben menjen végbe! " (l Kor 16, 14. ) Intézményünk a városunk központjában 1995 óta működik. Jelenleg 8 évfolyamon 14 osztállyal. Az elmúlt években a nagy érdeklődésre való tekintettel már két első osztályt indítottunk, terveink szerint a jövőben is évfolyamonként két osztállyal szeretnénk működni. Jelenlegi tanulólétszámunk 370, és 32 főállású pedagógus látja el a nevelő-oktató munkát. Az iskola tárgyi felszereltsége jónak mondható, hiszen nagy gondot fordítunk az oktatás színvonalának emelésére rendszeres taneszköz fejlesztéssel. Nagy örömünkre szolgál, hogy a növekvő gyermeklétszámnak megfelelően a közelmúltban megvalósult az iskola bővítésének első szakasza, valamint az iskolaudvar és sportpálya teljes felújítása. Terveink között szerepel a kor követelményeinek megfelelő további bővítés és korszerűsítés, étkezde és tornaterem, valamint további tantermek kialakítása. Pedagógiai programunk legfontosabb alapelvei: Intézményeink ugyanazokat a közoktatási feladatokat látja el, mint bármely más önkormányzati iskola, csupán szellemiségében tér el tőlük.

5 5/5 csillag. Közösség Az összes 1080 ember kedveli. 1099 ember követi. 283 bejelentkezés Névjegy Az összes Bocskai tér 10. (8714, 22 km) Hajdúböszörmény 4220. Útvonaltervezés Kapcsolatfelvétel a Messengerben: Baltazár Dezső Református Általános Iskola Általános iskola · Egyházi iskola Oldal átláthatósága Továbbiak A Facebook adatok megjelenítésével teszi világosabbá az oldalak célját. Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. Az oldal létrehozása – 2011. július 25.

Az idegen nyelvi képességfejlesztés érdekében tehetséges diákjainknak lehetőséget biztosítunk a választott idegen nyelv emelt szintű (heti 5 órás) tanulására. Mindemellett természetesen továbbra is felkínáljuk a második idegen nyelv tanulását is. Anyagi fenntarthatóság Iskolánk fenntartója az elmúlt időszakban is támogatta az intézmény tehetségfejlesztő tevékenységét. A szabadon felhasználható órakeretből számos órát biztosítunk szakkörök, tehetséggondozó foglalkozások tartására. Szakmai napok, továbbképzések szervezésében igyekszünk pályázati lehetőségeket is megragadni. Az iskola nevelő-oktató munkáját támogató Imádkozzál és Dolgozzál Alapítvány szintén segíti tehetségfejlesztő munkánk színvonalának emelését. Az iskola saját bevételeiből (terembérlet stb. ), szülői, fenntartói támogatásokból is fordít ezen tevékenység hatékony működésére.

Kecskeméti Zsuzsa gondolatai: Tudod mi a legrosszabb ebben az egészben? Nekünk pedagógusoknak hiányoznak a gyerekek. Lehet, hogy furcsa, de az, aki ma még a pál... yán van, az szereti a gyerekeket. Nem csak a magáét, a tiédet is. Nem csak tanítja, nevelgeti, de félti és szereti is. Igen, az is, akit utálsz és, akit a gyereked is utált míg suliba járt. Mert nem egyformán szeretünk, de hidd el szeretünk! Nekünk tanároknak nincs rosszabb mint az üres iskola. Minden nyáron mikor mosolyogva zárjuk a kaput az utolsó kis tökfej után, azzal a biztos reménnyel a szívünkben pihenünk meg, hogy nemsokára találkozunk. Már augusztusban készülődünk. Átgondoljuk kik jönnek, mit kell majd velük csinálni, ha kell előre dolgozunk kicsit az érettségi tételeken, átnézzük az új könyveket, vagy újraolvassuk a régen tanított kötelezőt, és várunk. A gyerekre. Igen a tiédre. Várjuk, hogy lássuk jól van, nőtt-e, pihent-e. Meghallgatjuk hogy dolgozott vagy nyaralt, vagy épp otthon punnyadt a szünetben. És akkor mi is megnyugszunk.

Középiskola Franco-Trade Kft. Irodai kellékek Szivacsbolt, Lakástextil Sötétítő- és függönybolt Üveg és porcelán tetoválás Termék/szolgáltatás Natur-Porta Bio, - és Reform Termékek Tárháza Természetgyógyász ZebraDekor Hajdúböszörmény Helyi vállalkozás Vecsés Települési Polgárőr Egyesület Nonprofit szervezet Továbbiak triangle-down Helyek Hajdúböszörmény Egyházi iskola Baltazár Dezső Református Általános Iskola Magyar English (US) Español Português (Brasil) Français (France) Adatvédelem Feltételek Hirdetőknek AdChoices Sütik Egyebek Facebook © 2020

  • Baltazár dezső református általános iskola s iskola igazgatoja
  • Hajdúböszörmény - Baltazár Dezső Református Általános Iskola | debrecen.imami.huHajdúböszörmény - Baltazár Dezső Református Általános Iskola
  • Naptár készítő program software
  • Baltazár dezső református általános isola 2000
  • Új családtámogatás 2009 relatif
  • Baltazár dezső református általános iskola s iskola es ami
  • Baltazár dezső református általános iskola os iskola nagykőroes
  • Gta v kódok xbox one

2015. 03. 18. Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 10. Tel: 52/228-287, 52/561-930 Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken! Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk! Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet! Neked ajánljuk! Vírusszabályok a táborban avagy mit tegyek a hátizsákba Napok óta táborkeresési lázban ég a család, turnusok és témák között kalandozunk, próbáljuk összehangolni a többi nyaralási, kirándulási ötlettel. A gyerekek előtt nem is beszélünk ugyan még róla, de anyaként ott villog az agyamban a vírus kikerülésének kérdése is. Receptek, tippek levendula-rajongóknak és kezdőknek Levendulazselé, szörp, fürdősó vagy fagyi? Találkoztunk már velük éttermekben, esetleg a nagymama konyhájában, külföldi utazáskor... receptjeinkkel megpróbáljuk visszahozni ezeket a hangulatokat és ízeket a konyhánkba. Fakanálra fel! A tüchtig háziasszony lekvárt főz és szörpöt készít... Imádom a frissen készült lekvárok színét és a nyári magazinokban megjelenő ínycsiklandó finomságokat megörökítő képeket, amelyek láttán késztetést érzek, hogy rögtön én is tökéletes háziasszonnyá váljak.

  1. Otp internetbank regisztráció premium
  2. Cry babies interaktív baba story